Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων

Καλώς ήλθατε στον ανανεωμένο δικτυακό τόπο του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του σας εύχονται καλή περιήγηση.

Εδώ θα βρείτε κάθε χρήσιμη πληροφορία για το Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων, την ιστορία του, τη διοίκηση, τον ΛΕΑΔΙΧ και τον ΛΕΔΕ. Επιπλέον θα βρείτε πλήρη κατάλογο των μελών του Δ.Σ. Χανίων καθώς και χρήσιμα τηλέφωνα και συνδέσμους.

Στον ιστότοπο αυτό θα υπάρχει διαρκής και άμεση ενημέρωση για κάθε θέμα που αφορά στο Σύλλογό μας (επικαιρότητα, πολιτιστικές, επιμορφωτικές, ψυχαγωγικές, αθλητικές και λοιπές δραστηριότητες και εκδηλώσεις).

Ο ενδιαφερόμενος δικηγόρος βάσει ενός αυστηρώς προσωπικού κωδικού και ονόματος χρήστη που θα επιλέγει ο ίδιος δύναται να έχει πρόσβαση στον προσωπικό του φάκελο καθώς και σε όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες (ηλεκτρονική ενημέρωση πινακίων των προσεχών δικασίμων των πολιτικών και ποινικών Δικαστηρίων, δημοσίευση αποφάσεων του Εφετείου Χανίων, υπηρεσίες Δικαστών κ.λ.π.).

Σε κάθε περίπτωση θα μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω mail με τον διαχειριστή του site ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) ώστε με τη βοήθεια και τις παρατηρήσεις σας να δημιουργήσουμε ένα υπερπολύτιμο εργαλείο το οποίο θα διευκολύνει την καθημερινότητα μας κυρίως μέσω της ενημέρωσης και της εξοικονόμησης χρόνου και κόπου.

 

Με εκτίμηση

το Δ.Σ. του

Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων

Αφήστε τα σχόλια σας

0
τους όρους και τις συνθήκες.
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια