Ταμεία

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα, 12/9/2015, η χαρτοσήμανση υπέρ ΛΕΑΔΙΧ διαμορφώνεται ως εξής:
Σε δικόγραφα που κατατίθενται στο Ειρηνοδικείο,Πταισματοδικείο ή άλλη Αρχή ή κοινοποιούνται προς τρίτο (εξώδικες δηλώσεις κλπ) θα επικολλάται ένσημο των τριών (3) ευρώ. Σε δικόγραφα που κατατίθενται σε πρωτοβάθμια πολιτικά, ποινικά ή διοικητικά δικαστήρια πολυμελούς ή μονομελούς σύνθεσης ένσημο τεσσάρων ευρώ και πενήντα λεπτών (4,5€). Σε δικόγραφα που κατατίθενται σε δευτεροβάθμια πολιτικά, ποινικά ή διοικητικά δικαστήρια ένσημο επτά ευρώ και πενήντα λεπτών (7,5€). Επίσης σε αντίγραφα από απόγραφο με επιταγή προς πληρωμή θα επικολλάται ένσημο αντίστοιχο προς το Δικαστήριο που εξέδωσε την απόφση.
Η παραπάνω οριακή αύξηση κρίθηκε αναγκαία για την τόνωση των εσόδων του σωματείου και τη συνέχιση εκπλήρωσης των σκοπών του.

Με εκτίμηση


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Νίκος Γιακουμάκης, Πρόεδρος
Γιάννης Φωτεινάκης, Αντιπρόεδρος
Λαέρτης Μαρκογιαννάκης, Γενικός Γραμματέας
Στέλλα Μπατάκη, Ταμίας
Μαρίνα Σκαράκη, Μέλος

Ενημερώνουμε όλους τους νέους αλλά και παλαιότερους συναδέλφους που πιθανόν δεν το γνωρίζουν, τα εξής, σε σχέση με τα Ταμεία μας:

Το ΛΕΑΔΙΧ είναι ταμείο βοήθειας δικηγόρων Χανίων.

Η εγγραφή σε αυτό είναι 100 ευρώ και πληρώνεται άπαξ. Δεν έχει ετήσια εισφορά ή κάτι άλλο.

Οι πόροι του είναι από τα ένσημα που πουλάμε και από τις εισφορές στα γραμμάτια προκαταβολής του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων.

Αποδίδει κάποιες ιατρικές δαπάνες που δεν καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ και αρκετές άλλες παροχές.

Στο site του συλλόγου θα βρείτε το καταστατικό του.

Οσοι δεν παίρνουν mail από το ΛΕΑΔΙΧ παρακαλούμε να στείλουν την ηλεκτρονική τους διεύθυνση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Θα ενημερωθείτε και για την εξαιρετικά συμφέρουσα ομαδική ιδιωτική ασφάλεια που μας προσφέρει η generali, τόσο για ατομικό όσο και για οικογενειακό πακέτο.

Συνημμένη θα βρείτε την τροποποίηση του 2013 του κανονισμού του Λ.Ε.Α.Δ. Χανίων.

Όπως όλοι ξέρουμε,  πλέον υπαγόμαστε στον ΕΟΠΥΥ.  Παρακαλούμε γιά να αποφεύγονται λάθη, να ξεχάσετε την παλιά διαδικασία με αποστολή δαπανών στο ΤΥΔΕ και όλα τα σχετικά. Γιά ιατρικές εργασίες που έγιναν μετά τον Νοέμβριο του 2012 αρμόδιος είναι ο ΕΟΠΥΥ.

 

Γιά να γίνει όλων η ζωή πιό εύκολη,  σας ενημερώνουμε γιά  τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας!!!

Ενημερωτικό σημείωμα Generali 2016

Σας αποστέλλουμε τη νέα σύμβαση με τη Generali, όπως ισχύει από 1/1/2016. Υπήρξε μία μικρή αύξηση του ασφαλίστρου.Έτσι πλέον το ασφάλιστρο στο ατομικό πρόγραμμα ανέρχεται στο ποσό των 255€ και το οικογενειακό στο ποσό των 548€. Η μικρή αυτή αύξηση οφείλεται κυρίως α) στην επιβολή ΦΠΑ 23% στις ιατρικές δαπάνες,  β) στη συνεχώς μειούμενη συμμετοχή του ΕΟΠΠΥ, γ) στην μεγάλη χρήση του συμβολαίου από ορισμένα ΛΕΑΔ (μεταξύ των οποίων και το ΛΕΑΔ Χανίων) σε σχέση με τη συμμετοχή των μελών του στο ασφαλιστήριο πρόγραμμα.

Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης Generali

Αίτηση συμμετοχής στην ομαδική ασφάλιση Generali

Στατιστικά στοιχεία Generali έτους 2015

Ασφάλιστρα προς Αποζημιώσεις 2015